About Me

My photo
Hello there humans... Welcome to my simple blog. My name Siti Norshakila... U all can call me Ieyla... Now im 21 years old. I was born on 25 November 1989. Asl Pahang, d'besarkan at Terengganu n now at Kelantan, study here in E-Business at Cosmopoint College... I came from mixed blood family, malay, chinese and thai... Im a simple person, slalu senyum, bnyk ckp, ske jln2, shopping, giler music.... Ske baca novel (pnh b'cta2 nk jd seorng novelist.. Ahakzz..) Hot tempered, but cpt sjuk.. Caring???? Blh laa... Hahahaaa... Slain tu pantang tengok camera, msti nk snap!!! Satu lg, perangai cm bdk2, tp penyegan.... Actually, my blog is where i express my feeling and the place where i can be my self... U can read my blog n if u don’t like or hate its, i don’t care...

Tuesday, January 4, 2011

HatE U SO MuChh.. DamM U..!!!

Now aku da mula bencikan  
Nasaruddin... 
 Hate him so much..
X t'gambar betapa aku m'benci nyer saat ini... 
Actually aku dah menimbang apa yg adik2 dan member2 aku nasihatkan,
iaitu meminta maaf padanya 
n menjatuhkan EGO aku demi menyelamatkan perhubungan ini... 
But now, 
perasaan benci padanya sudah menjalar dalam diri ini....
Sebabnya dia dah block aku at FB... 
Die nk block kew, ape kew... 
Aku xheran laa
Ade aku kisah??????????? 
Huhhh.... 
 ~~~Lihatlah betapa ego nyer aku...

Lantak ah korang nak cakap pea...
Aku xkn kisah... 
Dah mmg tu yg aku rasa saat nim... 
Perasaan benci,
meluat, 
sakit hati n macam2 lagilah yg aku rasa... 
Mmg susah ntok aku hapus perasaan nim saat ini... 
Be4 nim mmg aku syg giler2 kat die.. 
Hanya die yg aku ade. 
Tiada 2, 
tiada 3... Hanya die yg bertakhta di hati ini... 
Tapi bila die buat perangai tempoh hari,
perasaan percaya n syg 2 makin pudar... 
Tp aku still m'harapkan die 
sbb aku sygkan die... 
Aku cuba tanamkan kembali kepercayaan aku terhadap die.. 
Tp, ada die hargai???? 
Aku rasa xde... 
Setakat ucapan rindu n syg 2 
apelah sangat....

Mmg aku sygkan die, 
tp bila EGO mengatasi segalanya, 
semua itu sudah tiada makna lagi dalam hidup aku... 
Mmg perit untuk telan semua nim,
but  aku akan cuba ntok melupakannya..
Be strong Ieyla..
Stop thingking about him was hurt u....
I know u can do it... Lupakan semua itu n capai cita2 kau...

Now, fikirkan sal EXAM jew... 
Stdy hard.. 
Chaiyokkk!!

No comments:

Post a Comment