About Me

My photo
Hello there humans... Welcome to my simple blog. My name Siti Norshakila... U all can call me Ieyla... Now im 21 years old. I was born on 25 November 1989. Asl Pahang, d'besarkan at Terengganu n now at Kelantan, study here in E-Business at Cosmopoint College... I came from mixed blood family, malay, chinese and thai... Im a simple person, slalu senyum, bnyk ckp, ske jln2, shopping, giler music.... Ske baca novel (pnh b'cta2 nk jd seorng novelist.. Ahakzz..) Hot tempered, but cpt sjuk.. Caring???? Blh laa... Hahahaaa... Slain tu pantang tengok camera, msti nk snap!!! Satu lg, perangai cm bdk2, tp penyegan.... Actually, my blog is where i express my feeling and the place where i can be my self... U can read my blog n if u don’t like or hate its, i don’t care...

Sunday, March 13, 2011

Tw0 Day's OffL!nE...

Hahhh... Now baru pat on9....
Lame seyh wase dop on9...Hahaaha....
Padahal baru 2 ary dop on9....
Bese la.... Miss my FB fwends lol...
Then yg penting miss my bucukk... Huhuhuuu..
Pasann jek ko IEYLA...
Sape la MR. BUCUK ko tuh????
Hehehehehee.....

Mane leyh gtaw korang...
Segan siot......
~~~Sejak bila la ko jadi minah penyegan nim semek...
Haishhh...
Actually aku xsabor nop tengok WOK DIADAO
2 reply or x aku nyer text at FB...
Huhh... Die reply siot.....
Sedap jek mengata kat aku....
Padahal die yg buat perangai...
Pastu cakap aku laa....
Mongok jek.....

Hurm.....
Now. ape yang membuat aku fenim sal
budak2 nim yg aja kau capel....
Bukan sorang... But 2 3 orang lak 2...
Bukan aku nak banggakan diri aku nim..
But itulah hakikat nyer.....
Time aku sorang2 dule xde plak dorang ajak aku capel...
Sorang pun xlayan aku time aku memerlukan kehadiran
someone lam idup aku dulu...
Tapi skarang, dorang buat aku fenim nak memilih...

Hurmmmmmmmm....
Helpp me please.......
Kata akax ku yg terlebih dahulu makan garam....
~~~Jangan terlalu percaya pada kata
lelaki.... N jangan terlalu memberi kasih sayang kepada mereka
kerana akhirnya kita yang akan merana......
Betul gakh tuh...
But perasaan tuh susah kita nak halang..
Ia datang dengan sendirinya...
Tanpa kita meminta.....

Haishhhh.... Meraban sudaaaa.....
Chow lu keyh....
Assalamualaikum w.b.t seme...
LOVE U ALL.....

2 comments:

  1. mmng btul prasaan susah kita nk halang..sometime kita rasa mcm x syg seseorg tapi jauh d sudut ht tdetik juga bunga2 syg.d citu juga kdng2 kita mjadi keliru...tp boleh kot control bnda tu spya prasaan n hbungan tu terjalin scara normal. bawa berbincang ke dua2 phak n tny betul2 sejauh mn kekuatan prasaan dia terhadap kita smp dia nk ajk kita kapel.klu btul dia yakin dgn orasaan dia, x salah kita bg dia pluang untuk mbuktikan. tapi jgn kita terlalu syg padanya smp guna tag line 'kau adalah segalanya untuk aku' sudah lah...:)

    ReplyDelete
  2. 2 la...now mmg keliru ngat..ntah la kax..
    fenim wase....owg xtaw prasaan owg gane...haish....mengom da nim...
    xlame bules masuk wad 5 usm ah ginim gak....
    main ngan msing2 ego ginim ahhh...

    ReplyDelete