About Me

My photo
Hello there humans... Welcome to my simple blog. My name Siti Norshakila... U all can call me Ieyla... Now im 21 years old. I was born on 25 November 1989. Asl Pahang, d'besarkan at Terengganu n now at Kelantan, study here in E-Business at Cosmopoint College... I came from mixed blood family, malay, chinese and thai... Im a simple person, slalu senyum, bnyk ckp, ske jln2, shopping, giler music.... Ske baca novel (pnh b'cta2 nk jd seorng novelist.. Ahakzz..) Hot tempered, but cpt sjuk.. Caring???? Blh laa... Hahahaaa... Slain tu pantang tengok camera, msti nk snap!!! Satu lg, perangai cm bdk2, tp penyegan.... Actually, my blog is where i express my feeling and the place where i can be my self... U can read my blog n if u don’t like or hate its, i don’t care...

Monday, April 18, 2011

LeB!h KuRaNg SeBuLaN LaG!...

U all know, masa ntok aku berada
di negeri Kelantan nim tinggal
lebih kurang sebulan jew lagi....
Siyesly, aku sedih ngat nak tinggalkan
negeri nim.....
Macam laa pasnim aku xleyh datang daa ann????

Actually aku sayang nak tinggalkan korang seme....
Member2 aku seme....
Yang memahami diri aku n yang selalu manjakan aku...
N semestinya aku sayang ngat nak tinggalkan
aku nyer sweetheart....
Sape lagi kalau bukan
AHMAD NOOR FAIZ BIN RAMLI...

Hurmmmm......
Sedih ngat wase....
Memang dulu aku daa janji nan korang seme
nak carik kerja kat sini n stay nan Kak Yati...
But, pas kejadian tempoh hari,
aku wase aku nak pergi jauh2 lak dari die...
Supaya hati aku xterluka lagi....
Tapi hati aku berat untuk membuat keputusan...

Patutkah aku stay sini n biarkan hati aku terus terluka,
atau pergi jauh dari sini n terus sambung study lagi????
Yang mana satu perlu aku pilih??????
Aku keliru sangat2.....
Terlalu berat untuk meninggalkan orang yang
paling kita sayangi....
Tetapi aku terpaksa....
Terpaksa demi masa depan aku jugak....

Kalau betullah jodoh aku bersamanya,
xkira dimana sekalipun kami berada,
tetap kami bersatu jugak.....
Kalau dah suratan takdir antara kami hanya kawan,
aku pasrah menerima segalanya...
Kehidupan harus diteruskan, right?????

No comments:

Post a Comment